Erotische Verhalen

Stuur je eigen erotisch verhaal in!

Zoals jullie wellicht hebben gemerkt is de laatste tijd geen erotisch verhaal meer online gekomen. Dit komt omdat ik een beetje last heb van een writers block. Ik probeer dagelijks nieuwe sexy verhalen te verzinnen maar op de een of andere manier lukt dat even niet. Daarom heb ik besloten om even een break in te lassen, zodat ik over een tijdje weer heerlijk voor jullie kan schrijven.

Er is echter wel een unieke kans voor onze lezers en lezeressen! Vanaf nu is het mogelijk om je eigengemaakte erotisch verhaal in te sturen. Deze zal dan met je naam of pseudoniem verschijnen op Pleasurenights! De oproep blijft geldig! Dus aarzel niet en stuur je verhaal in!
Stuur je verhaal in via het contactformulier of stuur even een berichtje.
Nadat ik je verhaal heb gelezen en goedgekeurd wordt hij hier op de site geplaatst. Er gelden wel wat regels!

 
  1. Gebruik geen verhalen van internet. Probeer een eigen sexy verhaal te maken, dan heb je sws een grotere kans dat ze geplaatst wordt. We zitten met copyright dus sexy verhalen van het internet zijn niet toegestaan!
  2. Maak het niet té, en met té bedoelen we geen verhalen over dieren, kinderen en wurgseks. Deze verhalen zijn NIET  toegestaan en zullen dan ook niet geplaatst worden!

Voor de rest geldt wees creatief en bepaal hoe je sexy verhaal loopt!
Ik hoop jullie verhalen te mogen terugzien op Pleasurenights!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *