Erotische Verhalen

Lesbische affaire deel 2 Elize en Kaylee zijn terug!


Na hun eerste kinky meidenavondje hebben de dames er nog een gepland. Ditmaal geen series, nee ditmaal pakken ze het helemaal anders aan. De vorige keer hebben Elize en Kaylee enorm genoten.

De wekelijkse meidenavond staat op de planning. De meiden hadden afgesproken om allebei een sexy pakje aan te trekken en om beide wat spannende toys mee te nemen. Elize maakte zich klaar om naar Kaylee te gaan en bekeek haar outfit: Ze had een kanten bodystocking aan waar je perfect doorheen kon kijken, werkelijk alles was zichtbaar.
Ze controleerde de tas met speeltjes, ze had een zwarte vibrator een lak laken en een heerlijke olie in haar tas zitten. Het leek haar spannend om heerlijk met Kaylee te glibberen over het zwarte lak laken gehuld in olie.

Nog geen vijf minuten later kwam Elize aan bij Kaylee.
Daar aangekomen zag ze dat ook Kaylee haar best had gedaan, Kaylee had een heerlijk rood lingeriesetje aan. De beha had halve cups en het stringetje had een open gedeelte. Dit wond Elize meteen op, ‘wat zie je er super lekker uit Kay ‘ zei ze. ‘Speciaal voor jouw gedaan, ik weet wel wat je sexy vindt’ zei Kaylee lachend. ‘Vertel eens, welke spullen heb jij meegenomen?’ Elize begon een beetje te blozen. ‘Ik heb een laklaken, olie en een vibrator meegenomen, wat heb jij?’ vroeg Elize.

Kaylee hield een zwart tasje omhoog: ‘Ik heb een vibrerend eitje gekocht, leek me super lekker om eens te proberen’
Goedkeurend keek Elize haar aan: ‘dat klinkt inderdaad goed’
Elize besloot het laken over de uitgeklapte bank te leggen, daarna kneep ze wat olie over het laken.
‘Hmm dat zie er sexy uit’ fluisterde Kaylee die achter haar was komen staan en haar handen op haar borsten legde.

 

‘Doe dit setje uit, je maakt me gek ik wil dingen met je doen’
Kaylee begon Elize uit te kleden en duwde haar op de bank.
Ze pakte de olie en goot het over Elize heen. Elize giechelde ‘ Brr dat is echt koud spul’ Kaylee begon Elize in te smeren, ze zag dat het hele lichaam van Elize begon te glimmen. Dit maakte haar gek, Elize werd ook helemaal opgewonden van de heerlijk zachte handen van Kaylee en gooide haar zachtjes om.

‘Nu is het jouw beurt, ga maar lekker liggen terwijl ik je verwen’ zei Elize. Kaylee deed wat haar gevraagd werd en ging liggen. Elize begon haar te zoenen, ze stopte en begon haar kusjes over het hele lichaam te geven. Steeds verder naar beneden. Met haar handen gleed Elize over het lichaam van Kaylee, ze kneep in de lekkere stevige borsten en voelde hoe haar kutje nat werd en opzwol. Eenmaal aangekomen bij de poes van Kaylee begon Elize haar zachtjes te likken. Kaylee kreunde van genot, Dit was lekker zeg. Elize besloot een vinger naar binnen te brengen terwijl ze Kaylee bleef likken. Kaylee begon te kronkelen.

Elize pakte de olie en besloot om het kutje van Kaylee in te smeren.
Ze gebruikte een flinke hoeveelheid olie. Daarna pakte ze de zwarte vibrator die ze gekocht had, rustig bracht ze hem bij Kaylee naar binnen. Ze ging een beetje op en neer en zette hem aan. De vibrator had tien standjes en ze begon bij standje één. Rustig begon de vibrator te trillen. Al snel ging Elize naar standje acht. Kaylee begon steeds harder te kreunen. ‘’ Ahh ja, dit voelt zo goed! Ga door Elize please’ Elize deed wat haar gevraagd werd, ze zette de vibrator op standje tien. Kaylee had het niet meer en begon te schreeuwen. ‘Oh my god yes, yes yes! Dit is het goede plekje aaaaaaaaaah’ met een luide schreeuw kwam Kaylee klaar. Haar kutje was drijf en drijfnat.

Ondertussen was Elize bloedgeil geworden. Ze kon nu echt niet veel meer hebben, het voelde alsof ze op springen stond. Kaylee kwam overeind en begon Elize te zoenen. ‘Je bent echt geweldig in bed’ zei ze tegen Elize.
Zachtjes duwde Kaylee, Elize achterover. Ook Elize werd in gesmeerd met de heerlijke olie. Kaylee bracht het vibrerende eitje in bij Elize en zette hem aan. Ook het ei had tien standen en langzaam aan ging Kaylee naar standje tien. ‘Ohh dit is zo ontzettend intens’ schreeuwde Elize. ‘Ik ga komen, ohh ik kom’. Snel switchte Kaylee naar standje tien. Ook Elize kwam schreeuwend klaar. ‘Omg ik denk dat ik niet goed wordt, niet stoppen ga nog even door’

Nog geen twee minuten later kwam Elize voor de tweede keer klaar.
‘Dit speeltje is echt super intens, je moet het echt proberen Kay’
‘Dat ga ik zeker doen, misschien de volgende keer?’


Gaan Elize en Kaylee de volgende verder? Gaan ze nog meer hete avontuurtjes beleven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *