Erotische Verhalen

De ontmaagding van Allison

De ontmaagding van Allison.

Allison, een jonge meid van net negentien jaar is maagd. Die keuze heeft ze bewust zelf gemaakt. Ze heeft nu een vaste relatie met Keano. De laatste tijd verlangt ze steeds meer naar haar eerste keer. Vanavond gaat het dan eindelijk gebeuren, ze heeft er ontzettend veel zin in, maar vindt het wel enorm spannend.

Ze besluit te douchen, na het douchen trekt ze een pikant rood jarretel setje aan dat ze gisteren gekocht had. Keano moet helemaal gek worden als hij haar hierin ziet.
Allison is een beetje onhandig in het aantrekken van het jarretel setje, het is de eerste keer dat ze zoiets draagt. Na een tijdje heeft ze het setje aan en bekijkt ze zichzelf in de spiegel. Hmm ik zie er best wel geil uit volgens mij denkt Allison.

Ondertussen werd Allison steeds zenuwachtiger. Ze liep naar haar auto, het besef dat het vanavond ging gebeuren drong bij haar naar binnen. Wat als ik alles fout doe? Keano is al ervaren, dadelijk is het een regelrechte afknapper, dacht Allison.
Ze reed de oprit van Keano op, er was geen terugweg meer mogelijk.
Gespannen belde Allison aan, Keano deed de deur open in een joggingbroek en wit strak shirt.

‘Wat zie je er sexy uit schat’ zei Allison terwijl ze Keano een kus gaf.
‘Speciaal voor jouw gedaan toch, kom snel binnen het is best fris’ glimlachte Keano. ‘
Allison liep naar binnen. ‘Kom mee naar boven, ik wil je iets laten zien’ zei Keano.
Keano liep naar de badkamer, toen hij deze opende keek Allison vol verbazing naar binnen. Keano had zijn best gedaan, er liep een pad van rozenblaadjes naar het bad, op de badkuip stonden diverse kaarsen die een heerlijke geur verspreidden. ‘Wauw, wat mooi, je hebt echt je best gedaan’ zei Allison verast. ‘ Je bent mijn meisje, niks meer dan het beste voor jouw’

Allison liet zich uitkleden. Keano had ondertussen zijn kleding uitgetrokken.
Er ging een rilling door Allison heen, wat ziet ie er goed uit dacht Allison toen ze in het bad stapte. Keano stapte bij haar in bad en keek haar die in haar ogen aan. ‘Je bent echt een hele mooie meid Allison, ik ben dol op je mooie blonde lokken, je grote stevig borsten en heerlijk volle kont. Allison bloosde, ‘je ziet er ook goed uit en dan bedoel ik niet alleen van boven.. Beneden uhh, het ziet er lekker uit’ zei ze.

Keano begon haar te zoenen, steeds intiemer. Hij liet zijn handen over haar lichaam gaan, damn wat voelt ze goed dacht hij. Hij werd helemaal geil van haar.
Zijn handen gleden over haar rug steeds verder naar beneden, hij tilde haar een beetje omhoog en liet zijn handen rusten op haar heerlijke volle billen. Zachtjes kneep hij erin, ze voelden heerlijk stevig.
Allison wist niet precies wat ze moest doen, toch besloot ze over zijn penis te wrijven.
Deze was ondertussen keihard geworden. Allison bloosde, het voelde lekker aan, erg lekker om eerlijk te zijn.

Keano en Allison bleven nog even in bad zitten, voorzicht gingen ze op onderzoek uit bij elkaars lichaam. Allison werd steeds een beetje losser en begon Keano zachtjes af te trekken. Keano genoot zichtbaar. ‘Kom, we gaan naar de slaapkamer’ zei terwijl hij haar omhoog trok. Ze stapten uit bad en drogen elkaar af, ze konden het niet laten om verder op onderzoek uit te gaan. Allison werd al een beetje nat tussen haar benen.
‘Het voelt raar nat tussen mijn benen, maar het is erg lekker’
‘Fijn dat je zo geniet schat, ik ga je poesje nog natter maken’ lachte Keano.

Hij nam haar mee naar de slaapkamer, op het bed lagen rozenblaadjes en speeltjes.
Ze zag er een Dildo en twee vibrators liggen.
Keano duwde Allison zachtjes op het bed. ‘Ga maar lekker liggen schatje, ik ga je heerlijk onder handen nemen’ Allison ging op het bed liggen, ze spreidde haar benen een beetje. Keano had een heerlijk uitzicht, hij kon zo haar glimmende natte poesje zien. Hij liep naar haar toe, en begon haar poesje stevig te beffen. Allison kreunde van genot. ‘Jaa jaa jaa, ga door alsjeblieft’ Op dat moment stopte Keano een vinger in haar poesje, hij voelde dat ze zeiknat was. Hij vingerde haar even kort en trok toen zijn vinger terug. Allison keek hem teleurgesteld aan. ‘Waarom stop je? Het is zo lekker’
‘Heb je al eens een vibrator gebruikt schatje?’ vroeg Keano.
Verschrikt keek Allison hem aan, ‘Nee nog nooit’ zei ze.
‘Mooi, dan gaan we je vandaag je eerste ervaring geven, Deze vibrator is ietsjes kleiner als mijn pik, dan kun je alvast een beetje wennen’
‘Oke, ik ben er klaar voor’ giechelde Allison.

Keano pakte een roze vibrator van 18 cm, hij voelde met zijn vinger of ze nog nat genoeg was. Dat was het geval, ‘Oke schatje, ik ga hem nu inbrengen’
Zachtjes en langzaam bracht Keano de vibrator naar binnen.
Hij ging tot de helft en zette hem toen aan. Het enige wat Allison kon doen was schreeuwen. ‘Oh god yes yes yes! Dit is zo ontzettend lekker!’ riep Allison.
Keano genoot en haalde zijn pik uit zijn broek. Hij speelde ermee terwijl hij de vibrator nog steeds in het poesje van Allison hield. Alisson trilde van genot, maar keek wederom teleurgesteld toen Keano stopte. ‘Het is tijd voor het echte werk schatje, spreid je benen, ik ga je nemen.’ Allison deed wat haar gevraagd werd en spreidde haar benen.

Langzaam drong Keano bij haar naar binnen, Allison kreunde, het deed een beetje pijn maar het was wel lekker. Keano duwde nog een beetje door. Allison gilde, auww, die voelde ik’ ‘Dit was het ergste schatje, vanaf nu gaat het lekker worden antwoordde Keano. Zachtjes begon hij in haar te stoten. Allison smeekte hem om niet te stoppen. ‘Ga door, ga alsjeblieft door, niet stoppen dit is zo lekker’.

Keano begon steeds harder te stoten, zijn handen grepen de borsten van Allison, hij beetje er zachtjes in, hij ging steeds harder stoten en werd steeds gekker. Zijn penis bereikte het hoogtepunt, hij was niet op tijd en spoot het poesje van Allison vol. Met een harde kreun vulde hij haar grotje: ‘’ Aaaaah dat was echt lekker’ schreeuwde hij.
Hij haalde zijn penis uit haar poesje en vingerde haar tot ze even later gillend klaarkwam. Op zijn penis en vingers zat het bloed van haar ontmaagding, dit maakte hem helemaal gek. Allison had ontzettend genoten. ‘Ik ben blij dat je ontmaagd hebt, je bent echt steengoed’ antwoordde Allison. ‘Jij bent ook lekker schat, van binnen én van buiten.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *