Erotische Verhalen

Betrapt: De lesbische affaire

Elize en Damian zijn een jong en gelukkig koppel. Ook tussen de lakens vullen ze elkaar goed aan. Ondanks dat alles perfect is met Damian, heeft Elize een diep verlangen.
Ze zou graag willen weten hoe het is om de liefde te bedrijven met een vrouw. Elize is ontzettend nieuwsgierig naar een zwoele hete avond met een vrouw.

Ze heeft zelfs al een vrouw op het oog, haar bloedmooie beste vriendin Kaylee.
Met haar prachtige rode krullen, mooie volle billen en kleine stevige borsten maakt Kaylee veel los in Elize. Elize zelf, bruin haar groene ogen en slanke lichaam mag er overigens ook wezen. Ze krijgt genoeg aandacht van mannen én vrouwen. Toch kan Elize, Kaylee niet uit haar hoofd zetten.

Een weekje later heeft Elize een Girls Night gepland met Kaylee. Damian heeft een late dienst dus dat komt Elize mooi uit. Misschien kan ik Kaylee vanavond verleiden dacht Elize. Iedere Girls Night die meiden samen hadden bestond uit een planning die ze voort bleven zetten. Samen dineren, wijntjes drinken, kletsen en uiteindelijk hun favoriete series kijken. Deze avond ga ik het compleet anders spelen dacht Elize.

Elize deed wat make-up op en haar skinny jeans en een rood topje aan.
‘ Wauw wat zie je er mooi uit schat, veel plezier met Kaylee vanavond’ zei Damian.
‘Dank je wel lieverd, succes op je werk’ Elize gaf hem een kus en trok hem dichter tegen zich aan. ‘Ik hou van je en kan niet wachten tot je thuis bent.’

‘Ik hou ook van jouw sexy vrouwtje van me, ik zie je vanavond’ antwoordde Damian terwijl hij haar billen nog wat dichter tegen zich aanduwde. Het wond hem meteen op, ze maakt me zo gek ging er door hem heen.

Damian vertrok naar zijn werk, terwijl Elize de fles wijn op tafel zette, nu was het wachten op Kaylee, ze stuurde haar een berichtje:

‘’ Hey lieverd,

Ben je er al bijna? De fles wijn staat al op tafel!
Xoxoxox

Kaylee antwoordde meteen:
Ik ben binnen 5 minuten bij je mop, zie je zo Xoxoxoxo

Nog geen twee minuten later ging de bel. Kaylee zag er ontzettend sexy uit in haar kort leren rokje en haar topje met flinke decolleté.

‘Hey lieverd, wat fijn om je te zien’ zei Kaylee terwijl ze Elize een kus op haar wang gaf.
‘Ik heb je gemist schat, kom snel binnen’

Kaylee kwam binnen en liep meteen naar de keuken. ‘Yes! Je hebt mijn lievelingswijn gehaald, wat ben je ook een schat.’
‘Ja ik wou je gewoon graag verwennen, je staat altijd voor me klaar’ zei Elize.
‘ Zullen we hem open trekken? Ik snak naar alcohol’ lachte Kaylee.

Ze openden de fles en kletste over wat hen bezig hield, werk, stages en hun vriendjes.
De avond verliep vlot en voordat ze het wisten hadden ze al de tweede fles wijn geopend. Ze werden losser en losser en kwamen tot de ontdekking dat ze elkaar al elf jaar kenden. ‘Je bent echt mijn allerbeste vriendin, ik zou niet meer zonder je kunnen leven’ zei Kaylee.

Elize werd helemaal warm vanbinnen, ook al was het een normale opmerking voor vriendinnen. ‘Jij bent ook mijn beste vriendin Kay’
‘Zeg, heb je misschien zin in een potje Truth or Dare?’ Vroeg Elize.
‘Jaaa spannend, mag ik de eerste ronde doen?’ riep Kaylee enthousiast.
‘Ga je gang’
‘Oke, Truth or Dare?’ vroeg Kaylee.
‘Truth!’
‘ Heb je het wel eens gedaan met een vrouw? Of wil je eens iets spannends doen met een vrouw?’ Vroeg Kaylee terwijl ze Elize diep in haar ogen aankeek.
Elize begon te blozen.
‘Eerlijk zijn he? Ik zie je blozen’ zei Kaylee om het nog erger te maken.
‘Nee, ik heb het nog nooit gedaan met een vrouw, maar ik zou het wel graag willen proberen’ antwoorde Elize.
‘Kinky’ lachte Kaylee, ‘Oke jij bent Eli’
‘Truth or Dare?’vroeg Elize.
‘Truth’
‘Heb je wel eens een trio gehad?’ vroeg Elize.
‘Nee nog nooit’
Elize keek Kaylee aan, ‘heb je echt nog nooit een trio gedaan?’
Kaylee schudde haar hoofd, nog steeds keek ze Elize diep aan, ‘kom we gaan verder, Truth or Dare?’
Elize dacht na, ‘Dare’ riep ze overtuigend.
Kaylee keek haar aan, ‘zoen me’
Elize keek verbaasd naar Kaylee.
‘Zoen me’ zei Kaylee nog een keer.
Elize twijfelde niet en schoot naar voren. Ze bracht haar lippen naar die van Kaylee en zoende haar, ze voelde de warme zachte tong van Kaylee naar binnen glijden. Elize werd helemaal warm van binnen.

Haar handen gleden over het lichaam van Kaylee. Nu ga ik ervoor.
Ze streede Kaylee over haar borsten, Kaylee begon haar heftiger te zoenen en uit te kleden. Dit was voor Elize het moment om alle remmen los te gooien. Ze trok alle kleren van Kaylee uit. Toen ze haar naakt zag sloeg haar hart even over.

Wat is ze mooi dacht Elize. Kaylee drukte haar op het bed en spreidde zachtjes haar benen. ‘Mag ik verdergaan? Je ziet er ontzettend lekker uit daar beneden, ik weet niet of ik me in kan houden.
‘Ga je gang’ zei Elize met een spanning in haar stem.

Kaylee spreidde de benen van Elize nog iets meer, zeg gaf haar kusjes vanaf de enkel steeds meer omhoog. Heel langzaam ging ze richting het sappige poesje van Elize. Eenmaal daar aangekomen begon ze Elize zachtjes te beffen. Elize kreunde van genot: ‘ Ohja dit is zooo lekker ga door’ Kaylee begon nog harder te beffen, ondertussen stak ze twee vingers in het poesje van Elize. Elize schreeuwde nu van genot. ‘Ohhh ik ga zo hard komen’ schreeuwde ze. Kaylee ging door en bracht Elize naar een geheel nieuw hoogtepunt. Elize kwam schreeuwend klaar, nog steeds bloedgeil.

Ze zoende Kaylee terwijl ze een vinger in het poesje van Kaylee duwde. ‘Hmm wat ben je lekker nat’ zei Elize.
Kaylee gromde van genot. ‘Ga alsjeblieft door, je doet het geweldig’ kreunde ze. Elize begon Kaylee te beffen, steeds sneller en sneller. Ze ging helemaal in Kaylee op, ze hoorde de deur niet eens dicht slaan.

‘Wat zijn jullie aan het doen’ riep Damian uit.
Verschrikt keek Elize op, toen zag ze Damian’s harde en zei: ‘We zijn elkaar lekker aan het verwennen, zo te zien heb je daar geen moeite mee’ Elize draaide zich om en ging verder met het verwennen van Kaylee.

Ze stak er ditmaal vier vingers in terwijl ze likkend Kaylee naar een hoogtepunt wou brengen. Ze hoorde gekreun naast zich dat niet van Kaylee kwam. Ze stopt met beffen en ging verder met vingeren, naast zich zag ze Damian zichzelf bevredigen. ” Oh wat doen jullie dit geil’ kreunde hij.
‘Ik wil mijn lading lekker op je gezicht spuiten terwijl je haar vingert.

Damian spoot het gezicht van Elize vol, terwijl Elize Kaylee schreeuwend liet klaar komen. Ze genoten na van een heerlijke avond.

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *