Geen categorie

De boswandeling

Het was een koude winterdag in december. Het had gesneeuwd die nacht en de wereld lag onder een mooie dikke sneeuwdeken. Janita en Milan besloten om een wandeling in het bos te maken, en te genieten van al het moois dat ze tegen kwamen. Janita had haar donkerblauwe Skinny jeans aan, iets wat Milan ontzettend geil maakte. Haar kontje ziet er zo lekker uit in die skinny jeans dacht Milan.

‘Hmm babe, je kontje ziet er verschrikkelijk lekker uit in deze broek. Het liefst zou ik je nu lekker hard willen nemen’ zei Milan.
” Dan doe je dat toch? Het lijkt me wel lekker om eens in het openbaar seks te hebben’ antwoordde Janita.
‘Je brengt me op een idee, het lijkt me erg geil om je hier midden in het bos te pakken’

Milan nam de hand van Janita en trok haar mee dieper het bos in.
Ondertussen was zijn stijve pik duidelijk in zijn broek te zien.
Dit wond Janita enorm op, ze trok zijn broek omlaag en de stijve van Milan veerde uit zijn broek.

”Mmm je bent echt lekker geschapen schat’ zei Janita.
‘Hier weet ik wel raad mee’ Ze pakte zijn harde lul vast en begon hem heerlijk te zuigen, ze maakte hem eerst helemaal gek door kleine likjes te geven.
” Hmm ga door je maakt me helemaal gek, neem mijn lul in je mond ik smeek het je’ gromde Milan. Janita ging nog even plagerig door met kleine kusjes terwijl ze haar broek omlaag trok en zichzelf begon te vingeren.

Ze nam de lul van Milan in zijn mond en begon hem te pijpen.
Ondertussen werd haar kutje steeds natter en natter. Smekend keek ze Milan aan, terwijl ze stopte vroeg ze: ‘Mijn kutje is kletsnat en smeekt me gewoon om je lul. Ik wil je zaad in me voelen, wil je me alsjeblieft keihard nemen?”

Dat liet Milan zich geen twee keer zeggen. Hij beveelde Janita om op haar knieën te gaan zitten zodat hij haar lekker hard Doggy kon nemen.
Hij voelde met 2 vingers en merkte dat Janita drijfnat was. Hij pakte zijn grote harde lul beet en bracht hem in een stoot naar binnen.

Janita schreeuwde het uit van genot. ” Hmm oh ja pak me schatje, pak me zo hard als je kunt” Milan begon ook te kreunen terwijl hij steeds harder het kutje van Janita nam. ” Oh je hebt zo’n lekker geil warm kutje’ riep hij.

Opeens hoorden ze geritsel in de struiken. Dat maakte Milan nog geiler en hij begon nog harder te stoten. ‘Hoorde je dat?’ vroeg Janita.
‘Volgens mij zit er iemand in de struiken’
Ze beveelde Milan te stoppen zodat ze kon omdraaien om te zien wat er was.

Janita draaide zich om, ‘Neem me Milan, ik wil je harde lul voelen’
Dat liet Milan zich geen twee keer zeggen, Milan ging liggen terwijl Janita plaats nam bovenop hem. Ze begon hem te berijden terwijl ze naar een plek bij de bomen keek. Daar lag een meisje.. Ze vingerde zichzelf terwijl ze naar Milan en Janita keek. ” Hmm geil kijk schat ze zit zich op ons te vingeren’ riep Janita. ‘Zullen we haar roepen om mee te doen?’
Ongelovig keek Milan haar aan. ‘Wil je een trio? Oh dat is zo geil ja laten we haar roepen”

Janita zwaaide naar het meisje en riep haar: ‘Hii geile chick, heb je zin om met ons mee te doen? Je kutje ziet er heerlijk sappig uit en ik wil er graag van proeven.’ Het meisje keek hen verschrikt aan: ” Uhh ik was jullie echt niet aan het bespieden hoor, maar het ging per ongeluk.. En uhh jullie zien er zo geil uit.’ zei ze.

‘Kom dan lekker mee doen. hoe meer zielen hoe meer vreugd’ Antwoordde Janita. Het meisje kwam naar en toe en Janita begon met haar te zoenen terwijl ze haar kutje inspecteerde. Milan begon aan zijn lul te trekken. Hij werd helemaal gek van die twee hete meiden. Het duurde dan ook niet lang voor dat hij klaar kwam. Dat was voor Janita en het meisje het moment om zijn pik schoon te likken. Samen likte ze zijn hele lul schoon. Daarna vond het meisje het tijd om gebeft te worden en ging ze op het gezicht van Milan zitten die haar uitgebreid begon te beffen. Milan werd hier zo geil van dat hij ondertussen alweer een dikke paal begon te krijgen.

Hij vroeg het meisje om op zijn lul te komen zitten en begon haar keihard te stoten. Het meisje werd gek en schreeuwde alles bij elkaar toen ze tot een heerlijk hoogtepunt kwam. Daarna befte ze Janita en bedankte haar voor de heerlijke ervaring. ‘Het was mijn eerste trio’ vertelde ze toen Janita keihard werd genomen. Het meisje vingerde zichzelf weer en kwam tot een heerlijk hoogtepunt tegelijkertijd met Milan en Janita.

Het was een dag om nooit meer te vergeten.


 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *