Lak laken review
Seks toy reviews

Lak laken review

Mijn partner en ik hadden al een tijdje dit lak laken op het oog. We dachten aan alles wat we met het laken konden doen en vroegen ons af wat de kwaliteit van het materiaal was. Aangezien we er maar aan bleven denken, besloten we om het laken te bestellen. Uiteraard gingen we het laken meteen testen toen het binnen kwam. Beide vonden we het meteen een geil vooruitzicht.

Het laken kwam in een mooie stevige doos, de doos zag er luxe en sexy uit! Eenmaal opengemaakt kwam het laken te voorschijn. Het laken is gemaakt van stevig en sterk materiaal. Het laken is erg groot en bedekt het hele bed.
Wel zo handig want op deze manier kan je lekker genieten!
Het laken is 200 x 230 cm.

Bij dit laken gebruikten we ook een olie waarmee we heerlijk over het laken konden glijden, dit is zeker aan te raden want de eerste keer kan het laken een beetje stroef aanvoelen, dit is uiteraard bij ieder lak laken het geval als je het voor het eerst gebruikt.

In combinatie met een super glijdende olie is dit lak laken een must om in de slaapkamer te hebben! Je kan er ontzettend veel leuke en sexy spelletjes om spelen. Wij zijn super tevreden met deze aankoop en kunnen niet meer zonder. Bovendien is het laken ook nog eens super handig want het bed blijft schoon.

Dit laken is zeer geschikt om cadeau te geven aan je partner, jullie kunnen beide genieten van jarenlang gebruik van dit heerlijke laken. Het is ook zeer geschikt om een orgie op te houden, zeker in combinatie met die heerlijk glijdende olie waarover ik eerder in dit bericht schreef. Ik zal beide producten hier beneden ook even linken aan de webshop waar ze vandaan komen.

Interesse om dit lak laken te kopen? Klik dan hier!


 

Lak laken

€ 29,95
9.5

Cijfer

9.5/10

Pros

  • ideaal om met massage olie op te glibberen
  • Maat 200 x 230 cm
  • Super kwaliteit stretch lak

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *