FLUTSCHI ORGY-OLIE
Seks toy reviews

FLUTSCHI ORGY-OLIE

In een eerdere post schreef ik al een klein stukje over deze heerlijke olie!
Een tijdje geleden viel mijn oog op deze heerlijke olie! Het is een super glijdende olie die lang blijft glijden. Het is perfect om mee te masseren omdat hij zo lang glad blijft. Dit hebben wij dan ook gedaan en ik kan je zeggen. Na het gebruik van deze olie tijdens een massage voel jij je heerlijk ontspannen.

Deze olie is het best te gebruiken met een lak laken zonder dat lak laken kun je zelf niet echt glijden en het beschermd je bed. Terwijl mijn partner en ik elkaar een heerlijk erotische massage gaven raakten we zelf in de mood. Op de verpakking stond dat je de olie alleen uitwendig mag gebruiken, daar kwamen we later achter. Anyway, de olie zat overal en wij gingen helemaal in elkaar op, we besloten de olie ook als glijmiddel te gebruiken om te kijken of dat een beetje te doen was. Nou ik kan jullie vertellen! Het was heerlijk, zonder dat we het doorhadden gleed de penis van mijn partner in me en hadden we heerlijke seks! Ondanks dat deze olie niet inwendig gebruikt mag worden doen we dat toch. Er is tot nu toe niks gebeurd behalve dan dat we veel en heerlijk glij plezier hebben.

Ook al staat er een waarschuwing, ik denk dat de makers van deze olie er rekening mee hebben gehouden dat het met deze olie uitdraait op seks. Het wordt niet voor niets orgie olie genoemd. Want ons betreft is dit de beste massage en glijmiddel olie in een. Wij kunnen niet meer zonder en zijn echt van dit product gaan houden.

Je doet er ook nog eens lekker lang mee want het product bevat in een inhoud van 500 ml.

Interesse om deze olie te kopen? Klik dan hier!

 

FLUTSCHI ORGY-OLIE

€ 17,95
10

Cijfer

10.0/10

Pros

  • Speciale olie met een lange glijvaardigheid
  • Huidverzorgend, hypo-allergeen, geur en smaakneutraal
  • Makkelijk met water afwasbaar en ook geschikt voor de sterk behaarde huid.
  • Inhoud: 500 ml.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *