Die zwoele zomeravond Pleasurenights
Erotische Verhalen

Die zwoele zomeravond

Het was een heerlijke zwoele zomeravond in juli. Christina had de hele dag gewerkt en kon eindelijk een beetje genieten van het mooie weer. Ze besloot om in haar eentje naar een beachclub te gaan. Ze had ontzettend veel zin in een cocktail. Snel ging ze douchen en een nieuwe outfit aantrekken, ze deed een beetje make-up op en vertrok naar de beachclub.

Daar aangekomen zag ze dat het best wel druk was. Snel liep ze naar de bar om een drankje te bestellen. Ze ging voor een Sex on the beach cocktail.
Toen ze opkeek zag de mooiste blauw grijze ogen die ze ooit had gezien. Verlegen lachte ze naar de man achter de bar. ‘Hii, ik wil graag een Sex on the beach cocktail’. De man met zijn mooie bruine golvende haren keek haar lachend aan. ‘Zo zo, wel een toepasselijke naam he?’ grapte hij.

Christina werd rood en moest lachen. ‘Ja het is mijn lievelings cocktail’ zei ze maar. ‘Deze krijg je van het huis, je bent mooiste vrouw die ik vandaag heb gezien’ zei de barman. ‘Zeg je dit tegen alle vrouwen die je tegenkomt hier aan de bar?’ vroeg Christina. ‘Nee je bent echt ontzettend mooi, je blonde haar lijkt wel licht te geven in de zon’ antwoordde de barman.
‘Wat is je naam als ik vragen mag?’ ‘Mijn naam is Christina en de jouwe?’

‘Christina, dat is een mooie naam’ zei de barman. ‘Ik ben Adam, leuk om je te ontmoeten Christina’. ‘Ook leuk om jouw te ontmoeten Adam”antwoordde Christina. ‘Ik ga even zitten als je het niet erg vindt, ik wil nog een beetje van de avond genieten.’ ‘Mag ik bij je komen zitten Christina? Ik ben nu zo goed als klaar met mijn dienst en ik wil je graag beter leren kennen”
‘Ja kom er maar bij zitten’.

Christina ging zitten en dacht na over wat haar zojuist was overkomen. Jeetje het is wel echt een leuke jongen, daar zou ik wel een beschuitje mee willen eten dacht ze. Na een minuut of vijf kwam Adam weer naar buiten. Christina had haar drankje inmiddels al op. ‘Zullen we over het strand wandelen? dan hebben we een beetje privacy’ zei Adam alsof hij haar gedachten kon lezen. Christina werd helemaal warm vanbinnen, wat deed deze man met haar? Het begon zelfs te kriebelen tussen haar benen!

Ondertussen begon het ook al aardig te schemeren, ze besloten nog wat verder over het strand te lopen. Opeens pakte Adam haar hand en trok haar mee terwijl hij ging zitten. Hij boog zich naar Christina toe en begon haar te zoenen. Christina werd helemaal warm van binnen. Hij ruikt zo lekker dacht ze. Opeens hield ze het niet meer. Ze stopte met zoenen en keek Adam aan. ‘Ik moet je iets bekennen’ zei ze. ‘Wat is er?’ vroeg Adam.

‘Ik heb enorm veel zin in je’ ik wil je hier en nu! ‘Hmm die Sex on the beach cocktail heeft je op ideeën gebracht of niet?’ vroeg Adam. ‘Stop met praten, ik wil je’ fluisterde Christina terwijl ze hem op zijn lip beet. Ondertussen begon ze zich uit te kleden, ze was al aardig nat en wou zo graag gevuld worden. Ze begon Adam uit te kleden en gaf hem kusjes over zijn hele lichaam. In zijn broek zag ze zijn erectie zitten. Ze kon er niet afblijven en wreef over zijn broek. Adam begon te kreunen. ‘Wat ben je lekker Christina, en wat een heerlijk lichaam heb je’ kreunde hij. Hij begon Christina te vingeren en voelde hoe nat ze was. Hiervan raakte hij nog meer opgewonden. Ondertussen begon Christina zijn penis te likken. ‘Hmm je maakt me helemaal gek, neem hem in je mond’ kreunde Adam.

Christina gehoorzaamde en begon Adam heerlijk te zuigen, steeds sneller en sneller om vervolgens weer rustig te likken. Ondertussen werd ze steeds geiler van het gevinger van Adam. ‘Ik wil dat je me nu neemt Adam, ik hou het echt niet meer’ gilde ze van genot. Ze gaf Adam nog een laatste likje en kwam overeind. Ze besloot op haar rug te gaan liggen en haar benen te openen. Adam kwam tussen haar benen zitten en begon haar te beffen. Hij ging steeds sneller en sneller met zijn tong. ‘Oh yes ga door ga door’ schreeuwde Christina, ze lag helemaal te kronkelen. Opeens stopte Adam met likken. Hij pakte zijn stijve penis en drong bij haar naar binnen.

Christina gilde het uit van genot. ‘Oh ja, wat ben je heerlijk, je vult me helemaal.’ Adam begon steeds harder en sneller te stoten. ‘Hmm Christina wat voel je lekker strak en nat, je bent echt te lekker’ zei Adam. Hij haalde zijn penis uit haar en zei dat ze om moest draaien. Gehoorzaam draaide Christina zich om en ging op haar knieën zitten. Ze voelde hoe Adam bij haar naar binnen drong. Het voelde zo ontzettend goed, hij vulde haar helemaal. ‘Wat een heerlijk formaat heb je toch’ kreunde Christina terwijl ze haar kontje naar achteren duwde zodat ze Adam nog meer voelde.

Als antwoord hierop begon Adam nog harder te stoten. Christina begon nog harder te kreunen. ‘Neem zo hard als je kunt Adam, ik wil je nog meer voelen.’ Adam begon te schokken en spoot haar helemaal vol. ‘Damn dat was echt super lekker, wat een heerlijk wijf ben je Christina’.
‘Thanks, jij was ook echt heerlijk’ zei Christina, het was een heerlijke avond…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *